29 augusti 2017

Sommarvärme och strandbio inomhus

Så är en ny arbetsvecka här igen (måndag var helgdag, eller bank holiday, här i England). Normalt brukar det vara så att det alltid regnar och är kallt på bank holiday men den här gången var det helt tvärt om. Det var över 25 grader och sol varj dag. Jag passade på att bygga på solbrännan alla tre dagar för vem vet om det blir några fler chanser det här året. Jag ligger max två timmar för det är så länge jag orkar späka mig, även om jag alltid har en bunt tidningar med mig för att få tiden att gå. Två timmar är också tillräckligt för att man ska bli brun men inte bränna sig.
Spencer Park, där jag alltid solar, ligger ca 10 min promenad från oss.
Lördags kväll var jag och Carina och såg på en riktig gammal goding på en inomhusbio i stadsdelen Elephant and Castle, Top Gun. Bion var inredd som en strand i Miami med fin sand på golvet som man kunde köra ner tårna i och bönsäckar att sitta på. Alla fick också flip-flops att bära eftersom man måste lämna in sina skor när man gick in. Ganska tacky men samtidigt väldigt mysigt:-) Engelsmännen kom hittar på dom.:-D

Bion låg på ett ställe som heter Mercato Metropolitano som är en medelstor marknad. Där fanns massa olika spännande mat- och dryckstånd med fokus på italien och det var bara att välja och sätta sig någonstans. Jag har aldrig varit dit tidigare men jag vill absolut gå dit och äta och dricka någon gång.
Nej, nu är det dags att åka iväg igen. Jag ska hålla i ett after work för SWEA och då gäller det att hålla sig på plats. Jag skulle gärna stannat hemma ikväll men det får bli imorgon. Nå, som tur är ligger puben vi ska till nära mig (det var jag som valde den:-) så jag slipper resa alltför långt. Imorgon lägger jag upp bilder från gårdagens hummerbrunch som Cecilia, Angela och jag var på. Det är länge sen som jag varit så mätt som efter gårdagens frossande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...