31 december 2018

Gott Nytt År!

Årets sista gymbesök är avklarat. Det hölls bara en klass på mitt gym idag som var Body Combat, så valet var enkelt😊. Det är säkert 5 år sedan jag gått på Body Combat senast. Det är bra träning men jag tyckte det blev tråkigt till slut.

Innan gymmet gick jag till posten och skickade iväg min visumansökan till kubanska ambassaden här i London. De vill att man skickar in sin ansökan per post istället för att besöka ambassaden så nu är det gjort.

Jag hann också göra lite impulsiv reashopping innan gymmet.

Den här skjortan hittade jag till halva priset på Next ...
... och så köpte jag en collegetröja på GAP också till halva priset. Jag har exakt samma tröja sedan tidigare, men i neonrosa. Jag såg den redan före jul men beslöt att vänta, jag betalar hellre 14 pund än 34.
När jag kom från gymmet plockade jag bort alla juldekorationer, fixade till sidorätten som vi ska ha till vår nyårsmiddag och så hoppade jag i duschen så nu har jag i princip gjort mitt inför i kväll. Steve och jag kommer att ha ett mycket lugnt nyårsfirande, som de flesta nyår. Det blir någon liten hummerblandning i snäckskal till förrätt som jag köpte färdig på Waitrose och Gordon Ramsay's pork belly till huvudrätt med vitkålsgratäng, ugnsbakade körsbärstomater och sparris. Vi skippar efterrätten, det har blivit tillräckligt mycket sött under julen. Steve har fått äkta champagne av kricketklubben på jobbet så det kommer vi att skåla i någon gång i kväll.

Jag har sett att många bloggare reflekterar över året som gått, men det är något som jag aldrig haft behov av att göra. Jag är en person som ser väldigt mycket framåt, aldrig bakåt, jag minns ju knappt vad jag gjorde för en vecka sedan😏. Om något borde jag jobba på att leva mer i nuet, jag är en sån som t.ex. börjar planera nästa resa innan jag ens varit på den första.😐

Igår gick Steve och jag in till Clapham Junction för att köpa en bra bit sidfläsk till vår pork belly hos en slaktare. Slaktare är lite dyrare än stora matvaruaffärer, men köttet man får är mycket bättre så det är absolut värt de extra punden.

Efteråt gick visom är en engelsk matvarukedja där vi köpte resten. Jag, och inte minst Steve, gillar ASDA. De har mycket större utbud än t.ex. Sainsburys och Tesco och bättre erbjudanden.

Äntligen är tulpansäsongen här, mina favoritblommor! Jag köpte två buntar krispiga tulpaner på Sainsburys efter gymmet och nu står de och tronar i min Alvar Aalto-vas.
GOTT NYTT ÅR ännu en gång!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...