2 januari 2019

Tillbaka till vardagen

Så är det lillördag igen. Skönt med kort vecka så att man vänjer sig vid vardagen i lugn och ro.

I går gick jag på ett HIIT-pass, dagens enda pass, och i dag var det dags för en timmes Body Conditioning. Jag har inte märkt av någon större gymrusning ännu, men den kommer väl från och med nästa vecka.
Vår nyårsafton var vääääldigt lugn, vi gick och lade oss en timme innan tolvslaget😏. Det är tur att ingen av oss är några större nyårsfirare, det skulle vara jobbigt om en ville fira enligt konstens alla regler och den andra inte alls. Vi gjorde iallafall en lite finare middag med någon slags hummerhistoria i snäckskal till förrätt, som vi köpte färdiglagad på Waitrose, ...
och pork belly, vitkålsgratäng, stuffing och grönsaker till huvudrätt. Sorry för fula matbilder men min mobil tar värdelösa bilder när det är mörkt.
När klockan närmade sig 12-slaget, i Finland, öppnade vi Steves champagneflaska och drack ett par glas innan vi gick och lade oss. Busen fick kokta räkor, som han får varje helg, och lite extra kattgodsaker i sin gungande mus. Han har blivit så bra på att få ut dem att jag fått tejpa för ett av hålen.
Mellan godsakerna låg han mest på Steve och njöt av uppmärksamheten😻

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...