10 januari 2019

Trevlig kväll och shopping.

God kväll i stugorna. Här i London är det svinkallt (under 5 grader vilket känns som -15 i Finland) för tillfället, usch.

Dagen har gått i jobbets tecken men jag hann också till gymmet. Idag kom ocskå mitt visum till Kuba så nu slipper jag fundera på det. Jag skickade in ansökan, igen, då de sabbade sig på posten när de utfärdade en postcheck till fel mottagare trots tydliga instruktioner, och jag fick skicka in den igen med rätt mottagare på checken. Ibland blir man trött på de eviga onödiga misstagen i det här landet.

I går blev det en helkväll i den vackra stadsdelen Barnes. Vi var 5 stycken som började kvällen med kostymfilmen "The favourite" med bland annat Rachel Weisz i huvudrollerna på den väldigt mysiga bion Olympic Studios. Bion har tidigare varit en inspelningsstudio där storheter som Beatles, Rolling Stones, Queen, Madonna, Prince etc etc spelat in sina skivor, en byggnad med anor med andra ord. U2 var de sista som spelade in i byggnaden 2009 innan den förvandlades till bio, som den var ursprungligen.
Efter bion gick vi till en pub i närheten där vi åt middag, drack vin och satt och skrattade till sent på kvällen. En väldigt trevlig eftermiddag och kväll med andra ord. PS. de andra åt också men jag beställde först😊
Min reashopping fortsätter men nu får jag försöka hålla mig:-)

Förra veckan hittade jag en kortärmad sammetströja i senapsgult på Monzoon. Jag gillar sammetsfärgen men den gör sig bäst när man är lite solbränd så det får bli en av uppgifterna på Kuba, att få lite färg.
Jag hittade också den här lila tröjan på Next ...
... och en jeanskjol på New Look. Jag brukar inte gå in på NL så ofta men ibland händer det. Den här kjolen såg inte ut att vara på rea men för 15 pund så var den billig i alla fall. Jag blev ganska positivt överraskad när jag betalade och den bara kostade 7 pund!
Fredag igen i morgon, ska bli så jäkla skönt!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...