27 januari 2019

Träning och grym fransk restaurang i Kensington

Och så blev det söndag igen. Här är det småblåsigt och ganska kallt. Jag kravlade mig ifallafall upp kl. 9 i morse för att vara på gymmet som vanligt vid 10 för en timmes body pump. Nu är dagens fysiska utmaning iallafall avklarad.

Igår gick jag en snabbis i affärer efter Body Attacken och köpte ett par nya träningsbyxor och en topp. Jag fick byta en av byxorna idag då jag valt fel storlek i misstag, mina ben är kanske storlek S men jag behöver M för att få upp dem runt midjan😏. Jag köper träningskläder mycket sällan, bara när de börjar bli så urtvättade och genomsvättade att de tappar sin elasticitet. I bloggar är det mycket prat om att man blir mer motiverande och roliga att träna om man har fina träningskläder. Det pratet tror jag mest är för att de ofta är sponsrade av tillverkare av träningskläder och vill få folk att klicka på deras köplänkar. För mig spelar det inte minsta roll hur jag är klädd när jag tränar, motivationen kommer inifrån, inte utifrån.
Det här måste vara det bästa bryggkaffet som finns, producerat av kaffekedjan Costa. Sainsburys säljer då och då sålt det till specialpris, £2,50 istället för normala £3,70, och då passar jag på att bunkra upp tills kampanjen är över😋
Här kommer några bilder från gårdagens middag på otroligt mysiga franska restaurangen Maggie Jone's. När vi kom dit så visade det sig dock att vår bokning tappats bort, men de åtgärdade snabbt misstaget och vi fick vårt bord plus gratis fördrinkar så det kan man kalla bra service.

Tak och väggar i restaurangen var belamrade med allt från gamla hästselar till barnleksaker. Jag gillar sånt, att det är välplanerat rörigt!
Passade på att ta en av mina sällsynta selfies😊
Jag tog ankleverpate till förrätt (bilden blev suddig så jag ids inte lägga upp den) och kanin i gräddsås till huvudrätt samt blomkål och ost till sidorätt. Det är sällan man hittar kanin på menyn så det var ett självklart val, grymt god var den också.
Jag avslutade med en Irish Coffee utan socker, det är därför som man kan se grädden blanda sig med kaffet. Det gör ingenting för allt blandas i magen i allafall😋
Den här restaurangen var hundvänlig och en ung tjej hade med sig sin bulldogg. Hon och en kompis gick ut för att röka och hade hunden med sig. När de kom in igen så tvärvägrade hunden att följa med till deras bord och lade sig helt sonika ner i gången. Hon försökte dra i selen några gånger men han låg envist kvar. När hon försökte lyfta upp honom så lade han sig på rygg och blev ännu svårare att hantera, han vägde säkert kanske 10 kg. Både hon och vi skrattade när hon kämpade för att få ett bra grepp om sin hund så att hon till slut kunde lyfta-släpa honom till borddet. Hundar kan minsann sätta sig på tvären när dom är på det humöret.😂😂

Det blir absolut fler besök till den här restaurangen, Steve gillade den lika mycket som mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...