26 januari 2019

Min vecka

Glad lördag på er! Jag kom precis hem från mitt andra gympass och en liten runda i vårt shoppingcenter efteråt. Det är dock inte det ultimata att går runt i affärer när eftersvetten rinner längs med ryggen och tinningarna så prova kläder är inte att tänka på😊

Steve är och kollar på fotbollsmatch tillsammans med sin farsa på en klubb inte alltför långt från Wandsworth. Steve bryr sig inte nämnvärt om fotbollen utan han åker dit för att träffa sin farsa några timmar.

Ikväll ska vi testa en, förhoppningsvis, mysig restaurang i High Street Kensington. När jag förseslot stället till Steve låtsades han säga att han inte har lust att åka över Themsen, men då sade jag att nu får han väl skärpa sig, det går buss direkt dit härifrån och resan tar max 30 minuter. Någon ordning på fjantandet får det vara😒.

I torsdags träffade jag Mia i Soho. Vi träffades på en fördrink på puben Duke of Argyll. Jag hade aldrig varit på den här puben tidigare men den var underbart mysig, jag lyckades till och med knipa ett bord invid den öppna spisen. Pubar med äkta spisar är en sällsynthet nuförtiden.
När klockan blev 18 gick vi till köttrestaurangen alldeles bredvid, Blacklock Soho, som jag besökt ett par gånger tidigare. Vi beställde en blandning med tre olika grillade kött; lamm, pork belly och stek, 2 sidorätter och två såser. Det var lika gott som tidigare och servicen fantastisk.
Så, det är typ vad jag har gjort den här veckan, mycket jobb, blandat med lite nöje. Jag har också både deklarerat och betalat skatten så nu är det gjort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...