30 januari 2019

Skavlan och restaurangbesök

Pust, nu är jag mätt kan jag säga. Jag stekte upp en förpackning kycklinglever som jag åt med egenrörda lingon, ugnsbakade blomkålsstekar och brysselkål. Lever är både otroligt gott och hälsosamt och jag har svårt att inte äta upp allt😃!

I går var det Skavlan-inspelning igen och vi var ett gäng som åkte dit igen. Oftast känner man inte alla hans gäster men när man börjar lyssna på intervjun så har de oftast hur mycket intressant att säga som helst. Igår hade Skavlan besök av "visselblåsaren" (minns som vanligt inte namnet:-)) som fick Nixon på fall och som säkert förkortade Vietnamkriget med många år. Den intervjun kommer ni inte att få se om två veckor men väldigt intressant var han. När vi tog tåget hem så föll snöblandat regn och det var kallt och slaskigt. Usch, sådant väder kan jag vara utan.

I måndags besökta svenska Cecilia, Anette och jag en libanesisk restaurang i South Kensington som heter Ceru. Deras viner kom alla från Turkiet, Grekland och andra lite ovanligare vinländer.
Vi försökte oss på några selfies men vi såg ut som om vi fått fläcktyfys på vartenda foto på grund av reflektionerna från den ihåliga lampan😊
Jag och Cecilia började med ett glas Champagne. Jag gillar att dricka ur breda champagneglas även om de inte är idealiska för att hålla kvar bubblorna ... man får dricka snabbt helt enkelt😋
Vi beställde in en del smårätter (deras mat var i tapasstil) ... blomkål ...
... grillad halloumi ...
grillad kyckling med en spännande kanelkryddning, grillad havsabborre och lite annat smått och gott.
I morgon står det också jobb och gym på schemat. När det är så här kallt så vill man inte åka alltför långt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...