24 november 2019

Lördagen i text och bilder

Trevlig söndag på er alla! Jag inledde dagen med ett Body Pump-pass och gick en snabbis runt i affärer. När jag kom hem igen så skruvade vi ihop soffbordet så nu är det gjort. Många skruvar var det. Ska ta foto av det någon annan dag. Nu håller jag på och gör lunch, det blir renskavssås med vitkålsmos och hemmagjord lingonsylt, en riktig festmåltid.😋😋😋

I går började lördagen som de flesta lördagar, först med dansklass kl. 8 följt av 30 min HIIT 1,5 timme senare, sedan var jag redo för dagens roliga program, dvs. att träffa Hanna som jag lärde känna på Transsibirienresan i september😊. Hon bor vanligtvis i Stockholm men var på kort besök till London.

Vi möttes upp utanför Camden tunnelbanestation och sedan gick vi runt i trängseln en timme eller två på marknaden. Jag gillar atmosfären där men man ska ha en stor portion tålamod för det är alltid mycket folk där som trängs bland stånden.

När vi sett tillräckligt satte vi oss på en mysig utebar med var sin Mulled Wine och lyssande på livemusik. När vi sett tillräckligt gick vi till en pub i närheten för sen lunch.
Hanna hade inget hon behövde köpa så jag tog henne på en liten pubrunda eftersom hon gillar pubar lika mycket som mig.😃 Vi lämnade Camden och tog tunnelbanan till Holborn och den otroligt vackra puben Princess Louise.
Efter ett par drinkar var det dags för pubbyte och vi tog Central Line till Notthing Hill och den spektakulära puben Churchill Arms. På sommaren är utsidan en explosion av blommor och på vintern av julgranar. Och den är lika dekorerad på insidan som utsidan, det finns inte en centimeter som inte är täckt av något😀.
Vi kom dit vid 18-tiden, dvs middagstid, och gick genast till pubens thairestaurang och frågade på vinst och förlust om de hade ett bord ledigt. Den här restaurangen är alltid full och man ska helst boka på förhand så jag hade ingen större förhoppning att de skulle kunna klämma in oss, på lördag dessutom. Vi belev dock förvånade för det fanns ett bord för 2 genast ledigt. Att sitta i den här restaurangen är som att sitta i ett växthus. Alla växter är äkta, inget plastskräp.
Vi fick bara bordet i 1 timme men det räckte och efteråt tog vi vårt vin med oss och gick in på pubdelen och lyckades få sittplats efter ca 15 minuter. Vi hade verkligen flax med sittplatser i går😀
Vi hann med ännu ett glas rödvin innan det blev dags att dra sig hemåt. Det var en mycket trevlig dag och det kändes som om vi varit kompisar i åratal och inte bara ett par månader.😊

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...