6 september 2020

Långpromenad till Kew

Trevlig söndag på er alla. Jag kom precis från gymmet och söndagens Body Pump-pass. Jag har också hunnit göra en ostpaj till morgondagens surströmmingsskiva med 3 av mina svenska kompisar. Jepp, dags att testa surströmming för första gången😀. Två av de andra har testat surströmming en gång tidigare medan Anette är en van ätare, hon till och med tycker den doftar gott😂. Ni får höra vad jag tycker efter imorgon😊

I går var det bowls-dags igen, som åskådare dock😀. Även om det bara var en vänskapsmatch mot en annan klubb så är det roligare att titta på dem än matcher mellan klubbmedlemmar och, enligt Steve, roligare att spela också.
Vad har jag gjort resten av veckan då? Tja, för att snabbspola tillbaka till måndag, så utnyttjade vi 10 pundsrabatten för sista gången och åkte in till Tooting Broadway och vår favoritcurryrestaurang, Apollo Banana Leaf.
I onsdag eftermiddag var Anette, Angela och jag på långpromenad från Mortlake till Kew och tillbaka. Det är en grymt vacker promenad som går längs Themsen hela vägen. Det tog 40 minuter att promenera dit och 5 timmar tillbaka då vi gjorde ett antal vätskepauser och middagspaus på vägen tillbaka😀
Vårt första stopp var på den vackra och nyrenoverade puben The Steam Packet där vi bara hade en drink på deras balkong med fantastisk utsikt över Themsen.
rt andra stopp var på puben City Barge som härstammar från 1300-talet. Den hade en stor beer garden på baksidan och några bord på framsidan, vid Themsen, men tyvärr så hade det börjat regna så vi satte oss inomhus.

Ännu en timme senare fortsatte vi vår promenad och hamnade på puben Bulls Head där vi beslöt oss för att äta middag. Min mat var kanske sisådär (hör till en bryggerikedja) men puben mysig med massor av smårum och vinklar.

Puben sett från andra sidan av Themsen. Vacker eller hur?!
När vi ätit klart och promenerade den sista biten till tågstationen i Mortlake hade det redan hunnit bli mörkt, timmarna hade formligen rusat iväg! Något jag noterade när vi promenerade den sista biten var att området uppenbarligen beboddes av mer välbärgade familjer - förutom vackra hus så fanns det både Audin, BMW:n och Teslor parkerade vid uppfarterna😮


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...