26 oktober 2020

Cafejobb och parkpromenad

God kväll i stugorna. 
I dag spenderade jag största dagen här, på ett cafe med internet, något jag inte hade hemma när jag steg upp i morse😡. Jag köpte en kaffe och sen satt jag och småsmuttade på den så länge jag kunde medan jag arbetade. Efter lite mer än tre timmar så blev jag tvungen att gå på toaletten och då var det bara att packa ihop, jag fick dock allt gjort. Största delen av min förkylning är över nu, förutom en irriterande rethosta som dyker upp med jämna mellanrum. Då tiderna är som dom är så ska man helst inte hosta bland folk då de genast tror att man har covid, vilket naturligtvis leder till att man vill hosta ännu mer.😏 Jag drack kaffe, vatten, kastade i mig mentoltabletter och djupandades som en galning för att attackerna skulle gå över.😬

I går tog jag mig ut för en promenad med två svenska kvinnor som jag kommit i kontakt med en Facebook-grupp för "svenskar i västra London". Jag infiltrerar flitigt svenska FB-grupper😁. 
Tips, ta INTE selfie i motljus men den bjuder jag på😂

Vi möttes upp vid Teddington Station och sedan promenerade vi till och runt i en jättestor park i ett par timmar som heter Bushy Park och som ligger alldeles bredvid Hampton Court Palace. Jag visste inte ens att parken existerade, trots att den är så stor. Det fanns hundratals hjortar som strövade fritt omkring.
Här och där såg man ett par horn som stack upp ur gräset.
Jag hade avbokat alla mina gymbesök under helgen på grund av förkylningen och istället satte jag energin på att skruva ihop min nya skoställning. Hoppas den här kommer att stå stadigt nu och inte som den jag hade tidigare som rasade ihop 4 gånger på kanske en månad. Tillslut gav jag upp och kastade den, tips 2, köp aldrig möbler med plastdelar.
Jag packade också ner sommarkläderna och tog fram vinterkläderna. Jag brukar förvara dem i en vakuumpåse, men nu är det slut med vakuumet sedan Busen tuggat av ena hörnet på påsen, han hinner överallt.😠

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...