17 september 2021

Mat är livet

Så är veckans bästa dag här igen och jag ha några roliga saker på gång, varav den första är att gå ut och äta med Steve på Hudsons i Putney nu i kväll. Älskar att äta, och speciellt på restaurang😋.

Söndagens middag på en italiensk restaurang i Putney var dock inte lika njutningsfull. Det var inget fel på maten men ljudnivån!!! Det kändes som om vi satt på ett diskogolv med italiensk dunkadunkamusik och åt. Jag bad dem sänka volymen vilket de gjorde, men antingen så var det inte tillräckligt eller så höjda någon idiot volymen igen. Jag ville inte tjata så vi skyfflade i oss våra två rätter och var ute på under en timme.  Vi var helt stressade när vi äntligen kunde gå ut. Usch, dit går vi inte igen.

I går åt jag också ute tillsammans med Angela. Vi besökte en nyrenoverad pub i Barnes som heter The Crossing. De har hållit på att renovera den i två år, men den utdragna processen beror nog på att Corona kom i vägen😏. Vi satt ute hela kvällen och när det blev lite kyligare fick vi låna filtar. En jättetrevlig kväll!
Vi beställde två smårätter var, varav en av mina var ragu med pasta såg jag när den kom. Jag hade läst menyn slarvigt ... eller snarare så borde jag börja ta med mig mina läsglasögon😏. Mjölpasta är ju ett stort nej inom keto/lchf😊.  Nå, jag åt köttfärsen och burratarätten och blev rätt mätt ändå.


I morgon är det klubbfinaldag på Steves bowlsklubb och sedan är det färdigspelat utomhus för i år. Steve spelar i tre finaler💪. Tyvärr så hade jag dubbelbokat lördagen så jag kommer inte att kunna vara där. Kanske lika bäst, skulle bli för nervöst😬 Steve har dock fått ryggproblem, säkert ryggskott eller något liknande, för han går som ett C och stånkar och stönar när han tar sig in och ur en stol. Tidpunkten kunde inte ha varit sämre. Han vann dock sin sista semifinalmatch i går, fullproppad av värkmedicin, så med lite vilja och en ordentlig dos fananamma så går det.😊

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...