6 september 2021

Kräftskiva 2.0

Hej på er, hoppas veckan har börjat bra! Jag sitter och skriver på soffan med fläkten på och njuter. Vi har fått en kortare värmebölja som kommer att pågå till onsdag, med hela 29 grader i morgon! Jag har ingen brådska att få höst så för mig får det gärna vara över 20 fram till jul😊

I lördags var det dags för den årliga kräftskivan här i London. Vi höll den hos oss och hade naturligtvis beställt engelska kräftor från Crayfish Bob. Han fångar och kokar dem själva samt levererar. När man en gång ätit inhemska engelska kräftor är det svårt att få smaken på frysta turkiska, spanska och kinesiska kräftorna.

Bob levererade kräftorna på fredag kväll och så fick de "gosa till sig" i kylskåpet över natten.
Jag dekorerade både med kräftflaggor och den här kräftfestsolen. Cecilia och Björn tog med sig kräftknivar och jättegod dillsnaps.
Vi började kvällen med en fräsch Ginger beer margarita.
Till förrätt och sidorätt åt vi hemlagad lax- och räktårta, ostpaj, samt kex och andra ostar.
Sedan var det dags att hugga in på kräftorna. De var stora och saftiga med mycket kött som vanligt.😋 Jag hade köpt nötknäppare som vi knäckte upp klorna med för att slippa bita sönder tänderna
Steve är inget fan av dessertostar med stark lukt så han snusade sig fram för att ta reda på vilka som, enligt hans mening, var ätliga.😏 Vi åt, sjöng och drack snaps och hade supertrevligt.
Till efterrätt hade jag gjort lingonpannacotta med lingon som mina föräldrar plockat i monässkogarna. En fräsch avslutning på middagen.

 

1 kommentar:

  1. ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΙΑ ΣΑΣ
    (remy.credit111@gmail.com) whatsapp: +46769618757
    χρειάζεστε δάνειο; Ποιες είναι οι οικονομικές σας ανάγκες; Εκδίδουμε δάνεια από τουλάχιστον 1000 ευρώ έως 100.000.000,00 ευρώ κατ 'ανώτατο όριο με ευχάριστη διάρκεια που κυμαίνεται από 1 έως 50 έτη με πολύ μειωμένο επιτόκιο 2%. Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο; Χρειάζεστε προσωπικό δάνειο; Θέλετε να αγοράσετε αυτοκίνητο; Θέλετε να αναχρηματοδοτήσετε; Χρειάζεστε στεγαστικό δάνειο; Χρειάζεστε τεράστιο κεφάλαιο για να ξεκινήσετε την επιχειρηματική σας πρόταση ή επέκταση; Έχετε χάσει την ελπίδα και πιστεύετε ότι δεν υπάρχει διέξοδος και τα οικονομικά σας βάρη παραμένουν; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για πιθανή επιχειρηματική συνεργασία Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail: remy.credit111@gmail.com whatsapp: +46769618757 Έχουμε ένα δάνειο για εσάς ..//.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...