1 oktober 2022

Fjärde dosen

Hej på er. Kom precis hem från en långpromenad. Det är 20 grader varmt här i dag så det vädret måste utnyttjas. I morgon hade jag tänkt gå på en London Walk, men det ser ut som om det ska regna mer eller mindre hela dagen så det lär nog inte bli av, typiskt😕.

I går var det dags får min fjärde Covid-spruta. Egentligen är jag inte berättigad att få en baserat på min ålder, men eftersom jag nuförtiden hör till de "sårbaras" grupp på grund av min utvidgade aorta (och viruset är känt för att attackera blodådror speciellt) så godkändes jag för top up. Jag måste dock först motivera varför jag skulle få en spruta för en läkare😏. När jag ändå var där så beslöt jag mig också för att ta inluensavaccin för första gången. Jag tror inte jag någonsin haft influensa, men när de nu erbjöd så tänkte jag, varför inte?!. Den fick jag i andra armen. 

Jag mådde helt bra efter vaccinen, förutom att jag fick ordentlig frossa mitt i natten och blev tvungen att ta på mig sockor, pyjamasbyxor och en collagetröja. I dag mår jag som vanligt igen.

Jag orkade inte göra någon lunch utan gick till en restaurang i närheten. Jag kunde nog ha skippat förrätten för jag var nästan proppmätt när jag fick min huvudrätt som var kycklingsallad med fetaost, broccoli, quinoa etc. Nå, jag slapp äta middag för jag stod mig på lunchen resten av dagen😏.

Pust, nu är flyg och hotell bokat till min och min kompis Hannas minisemester till Madrid 17-20.11. Alla som besökt stan verkar bli förälskade i den och en bekant från mitt gym har varit dit över 10 gånger. Vädret lär vara vädigt skönt då också. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...