2 december 2022

Väskshopping och I Love Musicals med Peter Jöback

Trevlig fredag på er alla! Jag ska snart bege mig till nordvästra London, närmare bestämt stadsdelen Ruislip, men hinner med ett inlägg innan dess. Det är Angela, Anna-Kaarin och jag som ska besöka vår kompis Sussie över helgen. Det ska bli riktigt kul. Hon har labrador- och corgiekennel så jag hoppas på mycket hundmys😊

I går åkte jag in till centrala London för att lyssna till när Peter Jöback intrevjuades om sin musikalkarriär, som en del av ett skivsläpp där han sjunger låtar från olika musikaler som han varit med i.

Först hade jag dock siktet inställt på väskdesignern Marc Jacobs väskaffär på Regent Street. Jag hade förälskat mig i hans The Tote Bag-kollektion och nu hade jag bestämt mig för att köpa en till mig i julklapp. Hans väskor är inte billiga, men om man sköter dem väl och sparar alla tillhörande dokument så har de ett bra andrahandsvärde.
Så här ser väskan ut. Det fanns hur många fina färger och modeller som helst, men jag beslutade mig till slut för svart som passar till allt.
När jag fått min väska gick jag till The Theatre Cafe där Peter Jöbacks evenemang skulle hållas. Jag var tidigt ute som vanligt och fick vänta utanför i cirka 20 minuter tillsammans med de andra som bildade en kö bakom mig.

Det var ett väldigt intimt evenemang och vi var kanske 50 personer totalt. Evenemanget var gratis men jag skulle gladeligen ha betalat några pund för att lyssna till när Peter intervjuades och sjöng.
Han sjöng fyra låtar allt som allt och jag riktigt rös av välbhag när han sjöng "När guldet blev till sand" från musikalen Kristina från Duvemåla och en av de fantastiska låtarna från Phantom of the Opera. Han kan sjunga den mannen!
Efter evenemanget kunde man köpa hans CD och få hans autograf. Är inte mycket för sånt där, men tänkte att när man nu hade tillfälle och inte behövde köa i timmar, så varför inte!?😊 Jag lyckades klämma ur mig något om att jag och mina föräldrar såg honom när han spelade i Phantom of the Opera i London och han ställde ett par frågor till mig medan han signerade skivan. Man kunde se att det inte var hans favoritdel av musikjobbet. Är man introvert så är small talk ett riktigt helvete😃

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...