20 maj 2023

Dagsutflykter

|Hej på er! Kom precis hem, nu är jag trött i fötterna minsann. Jag följde med Steve som sällskap till staden Woking som ligger ca 25 min. tågresa från oss för att hämta en cykel som han köpt. Säljaren bodde 30 minuters promenad från tågstationen i ett väldigt lummigt överklassområde med fina och stora hus. Killen var i början av 20-årsåldern och extremt trevlig och väluppfostrad. Det första han frågade när vi kom in i hans föräldrars stora hus var om han kunde bjuda på något att dricka, och ännu en gång fem minuter senare. Månne vi såg uttorkade ut😁. 

Innan utflykten till Woking hade jag också hunnit med mina två morgonklasser på gymmet, så nu har speciellt benen fått sitt för i dag ... nästan, för om ett par timmar ska vi bege oss till en georgiansk restaurang och den ligger också en bit från närmaste busshållplats😐.

I går gjorde jag en liten utflykt till stadsdelen Wembley i nordvästra London. Förutom den stora arenan där man håller både sport- och musikevenemang, finns även en designer outlet som jag var nyfiken på. Utbudet var dock inte så jätteintressant, eller superbilligt, och jag kom hem tomhänt.

Vi har odlat kattgräs till Busen igen. Den här gången verkar han fatta vad han ska göra och tuggar då och då i sig ett par strån. Första gången vi odlade kattgräs så var han helt ointresserad och det slutade med att vi fick slänga bort allt, men nu verkar polletten ha trillat ner. I morse verkade han dock ha slukat ett par för stora strån och hade spytt upp dem i soffan😖 Det var lyckligtvis det enda som kommit upp (ingen mat), men det blev ändå att ta fram rengöringsmedel det första jag gjorde i morse. Han är lite glupsk ibland.
I söndags träffade jag Angela och Anna-Kaarin på lunch på en pub som heter The Rose i Fulham. Tyvärr råkade Chelsea ha hemmamatch samma dag och stadion ligger ca 10 min från puben. Ljudnivån när vi steg in på puben kunde nästan ha gett oss tinnitus, men som tur var fanns det inga TV-skärmar där vilket innebar att puben blev nästan helt tom när supportarna begav sig till stadion. Maten var OK. Jag tror dock att menyn var begränsad på grund av att det var matchdag, för ingen av rätterna jag siktat in mig på när jag kollade deras webbsida på fanns på menyn. Typiskt.😏
Betjäningen var dock jättebra, sällskapet i toppklass och Margaritan som vi beställde till efterrätt var jättegod😊. Den var rökt, något jag aldrig testat förut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...