27 maj 2023

Färgfestival i Camden och ost och bubbel i trädgården

Trevlig lördag på er! Hoppas helgen har börjat bra. Jag var på gymmet som vanligt på morgonen och när jag kom hem åt jag frukost och sedan tog jag en sväng med dammsugaren. När jag lagt upp det här inlägget blir det nog en promenad i solen med en ljudbok i öronen som vanligt, promenaden blir så mycket roligare då.

I går tog jag eftermiddagen ledig och åkte till Camden Market för att gå på en utställning med graffitikonst, kallad Colors Festival. Jag hann dock med en "keto-/LCHF-lunch", fritterade halloumifries med kall vitsås, och en snabb runda på marknaden innan min det blev dags för min inbokade tidslucka på utställningen.

Jag konstaterade ännu en gång att en solig fredag/lördag/söndag inte är en dag man vill besöka Camden, inte om man är ute efter något speciellt i alla fall, eftersom marknaden kryllar av turister😅.
Konstutställningen var fantastisk. Den innehöll verk av 35 internationella och lokala konstnärer. De flesta alstren var sk. gatukonst som är en vidareutveckling av graffitin. Det är imponerande vad man kan göra med sprejburkar.
Två av mina favoriter, fantastiskt fina!
Kände att en selfie var på sin plats😊
Utställningen sträcker sig över 1 000 m² på två våningar.
Det här var en annan favorit, den kändes som om målningen var i 3D, extremt skickligt gjort.
Har ni möjlighet så tycker jag in ska besöka den, speciellt om ni redan är på väg till Camden Market för lite shopping/trängsel.😉

Nu har solen äntligen börjat tränga igenom molnen här i London och i torsdags njöt vi av ostbricka och lite bubbel i Angelas trädgård. Det är så mysigt att sitta ute när solen skiner, speciellt för mig som inte har egen trädgård😎. 

Nej, om jag skulle bege mig ut på den där promenaden då. I kväll blir det restaurangmiddag tillsammans med Steve som vanligt.

Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...