12 maj 2023

Händelselös arbetsvecka

Hej på er! Så är det snart helg igen, men inte vilken helg som helst utan eurovisionsfestivalhelg🙌😊. Har ni sett semifinalerna den här veckan? Jag följde dem och ska naturligtvis se finalen på lördag. Jag är ingen fanatiker, men tycker att det är ett kul spektakel. Tyvärr gick inte mina favoriter Holland och Irland vidare till finalen, så nu har jag inga riktiga favoriter. Sveriges Loreen är väl ok, men den här liknar hennes tidigare låt och dessutom irriterar jag mig på att hon artikulerar så dåligt, man hör ju inte ett ord av vad hon sjunger. Finlands bidrag är väl inte min favorit heller, men den är ju "pigg" i alla fall😀. Den bästa finallåten är faktiskt Ukrainas tycker jag, så dom kommer jag att ge en röst, samt Finland bara för att jag är finländsk😏.

Den här arbetsveckan går nog till historien som en av de tråkigaste, jisses vad dagarna har släpat sig fram😒. Jag har inte haft något roligt inbokat heller utan det har varit jobb och träning för hela slanten. 

Här kommer dock några matbilder från i lördags när Steve och jag provade en ny turkisk restaurang, Cyprus Mangal, som Steve hittat i stadsdelen Pimlico. Den visade sig vara en riktig fullträff; mättande portioner, fräscha grönsaker och perfekt tillagat kött.

Jag beställde fritterade bläckfiskringar med dippsås till förrätt. Först tyckte jag att det såg lite ut men bläckfisken var väl tilltagen😋

Steve beställde stekt lammlever. Jag älskar lever men trodde att den skulle smaka lamm. Jag blev faktiskt positivt överraskad för den smakade nästan som kycklinglever. 
Min huvudrätt, perfekt grillad kyckling och lamm med en stor portion grönsaker.
På vägen till busshållplatsen för att åka hem passerade vi de här vackra röda engelska telefonkioskerna. Det är sällan men ser så här många på ett och samma ställe nuförtiden.
Vi passerade också de här två halvfärdiga höghusen som Steve tyckte såg ut som ett par robotar och det gör de faktiskt😁 
I morgon står gym och lunchträff med ett par kompisar på agendan och på kvällen Eurovisionen på TV. Tidigare kom alltid ett par kompisar över och vi åt och drack gott och kollade tävlingen tillsammans, men de har tyvärr båda flyttat tillbaka till Sverige😕.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...