25 juni 2023

Finmiddag på bowls-klubben och maximal otur

God kväll i stugorna. I dag har vi haft 31 svettiga grader här i London och fläkten går på högtryck. I morgon lär det ska bli lite mer uthärdliga 23 och så ska det fortsätta resten av veckan. Det innebär också att det inte längre känns som om man andas genom ett sugrör när man tränar. Luftkonditioneringen har varit usel på mitt gym ända sedan jag började gå där för typ 16 år sedan. På morgonens body pump svettades jag floder, och det var inte på grund av ansträngningen utan den syrefattiga luften. På dansklassen efteråt såg jag dock till att stå i korsdraget mellan ventilationen från taket och en jättestor golvfläkt.

I går besökte Steve och jag Steves bowls-klubb eftersom de anordnade en "fun day". Evenemanget började med lättsamma bowls-tävlingar kl. 15 och sedan skulle det bli paella och grillad gris från kl. 19, enligt planerna. Steve åkte dit till starten medan jag kom dit lite efter kl 18. Det var en varm dag i går också och jag hade ingen lust att stå och svettas i flera timmar när jag ändå inte skulle spela.

Kvällens kock hette Albio. Han kommer ursprungligen från Argentina men har bott många herrans år i England och har spelat bowls i North Sheen typ lika länge😊. Jag visste inte att de åt paella i sydamerika också, trodde det var typiskt spanskt, men gott blev det. Han hade inte snålat med köttet heller utan där fanns både kyckling, kanin, räkor, bläckfisk och musslor.

Det var många som väntade otåligt på maten, men man kan inte stressa fram god mat, eller kocken😊.
Maten är serverad och en lättad Albio. Det år inte dåligt att göra mat för nästan 30 personer.
Den grillade grisen var såååå mör. Jag tror inte det blev något kvar av varken paellan eller grisen när alla tagit om både en och två gånger.
Har man inte jobb så gör man åt sig😠 Så här såg det ut i badrummet i fredags efter att en flaska med nagellack fallit ur badrumsskåpet och krossats mot golvet. Det var nagellack från golv till tak och jag visste nästan inte var jag skulle börja, och snabbt torkade det i värmen. Förutom på golv och väggar så fick jag också nagellack på mina kläder och de var bara att slänga, badrumsmattan åkte samma väg. Som tur var hade jag 1,5 flaska nagellackborttagningsmedel och allt gick åt. Jag fick inte bort färgen helt från de vita fogarna, som nu är rosa, så jag ska försöka kolla om det finns vit "fogfärg" att köpa (tror jag har sett den någonstans).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...