27 juni 2023

Utflykt till Bicester Village designer-outlet

Trevlig tisdag på er! Nu har jag jobbat färdigt för den här veckan, kappsäcken är färdigpackad, jag är incheckad till flyget och reseförsäkring är köpt, i morgon bär det av till München för en långhelg tillsammans med min kompis Hanna. Vädret ska bli ganska växlande, både sol, värme och en och annan regnskur. När jag tittade för en vecka sedan hotade de med nästan 30 grader varje dag, men nu kommer temperaturen att ligga på mera behagliga 22 till 27 grader, skööööönt. 

I går tog jag tåget till designer-outleten Bicester Village (uttalas Bister Village) som ligger 1 timme med tåg från London och 5 minuters promenad från tågstationen. Här finns alla lyxmärken man kan önska sig till mer eller mindre "förmånliga" priser. Jag såg en cool handväska på Fendi, men även om priset var nästan hälften av ursprungspriset så kändes 1 200 pund fortfarande lite magstarkt😏 

Majoriteten av besökarna var asiater och folk från mellanöstern som uppenbarligen fortfarande har pengar att spendera. Jag däremot kom hem med ingenting den här gången, behövde egentligen inte något heller, men det var kul att gå och kolla butikerna.

Det var ett bra beslut att åka dit en måndag förmiddag för man slapp trängas ...
... förutom till Dior-butiken då😊

I helgen beställde jag en nackfläkt från Amazon och i går kom den. Man sätter den helt enkelt runt nacken med fläktöppningarna uppåt och så får huvudet det svalt och skönt i värmeböljan. Den här laddas med en USB-sladd till datorn och har tre blåsstyrkor. Ska bli intressant att testa den nästa gång temperaturen kryper upp mot 30-graderssträcket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...