9 januari 2011

Födelsedagsmiddag

Det blev som vanligt en mycket trevlig kväll tillsammans med Suss. Vi åt middag på en italiensk restaurang i Holborn som hette Bacco Restaurant and Wine Bar. Den låg verkligen i skymundan och jag skulle aldrig hört talas om den om den inte funnits på toptable. Restaurangen var så "fin" att vi inte fick ha vinflaskan som vi beställt på vårt bord utan den gömdes bort:-). Jag älskar "brödkorgarna" som man ofta får på italienska restauranger, brödfreak som jag är.
Till förrätt valde jag kammusslor med zuccini och spenat. Jag har ätit dom en gång tidigar men var inte så säker på att jag gillade dem så jag beslöt mig för att prova igen. Är fortfarande inte helt övertygad, de känns lite för "råa" i konsistensen.
Till huvudrätt blev det stekt kalvkött med bacon och sås med dragon samt potatismos.
Till efterrätt valde jag chokladmousse i något slagt chokladskal. Efterrätten såg så fin ut att man knappt nändes förstöra den.
Mycket mätta och belåtna rullade vi iväg till puben Cittie of Yorke men servicen var så patetiskt långsam att vi gick därifrån och till good old Princess Louise, som ägs av samma bryggeri. Där fick vi service och efter en kort väntan också ett bord.

2 kommentarer:

  1. Var det din födelsedag så önskar jag dig grattis i efterskott! Det kom aldrig fram i texten vem som firades, du eller din väninna...men gott verkade ni ju äta. Jag skulle också vilja prova kammusslor men de finns ju inte att få tag i här. Nästa gång jag reser utomlands ska jag testa dem.

    SvaraRadera
  2. Det var som tur var inte min födelsedag ännu utan det var Suss som fick "lida" den här gången:-). Här i England verkar är det ganska vanligt med kammusslor och man kan köpa dem på vanliga större matvaruaffärer. Jag rekommenderar verkligen att du testar dem.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...