29 januari 2011

Fredagens AW

Vilken jättemysig kväll det blev. Först satt jag, Annika och Viktoria några timmar på Amuse Bouche och smuttade champagne och pratade om allt mellan himmel och jord. Det var lite Sex and the City-känsla över det hela:-).
FYI så har de happy hour på champagne cocktails på lördagar mellan 17-21;-). När vi druckit tillräckligt mycket champagne kände vi att det var dags för middag och efter lite överläggning beslutade vi oss för att pröva min favorit Kettners.
Vi småsprang till restaurangen för det var bitande kallt men som tur var fanns det ett bord ledigt.
När vi satt vid vårt bord gjorde Viktoria en intressant upptäckt; ca 85 % av kunderna var kvinnor. Vi kom fram till att det säket beror på att interiören är så romantisk och vacker, "riktiga män" går till Angus steak house om de får bestämma:-)
Min huvudrätt, Coq au vine, köttet var så mört att det föll av benen bara genom att titta på det.
Kettners är en fransk restaurang och vår servitör talade med en sån stark fransk accent att vi knappt förstod vad han sa. Han var också extreeeeeemt trevlig:-) Vi satt och småskrattade åt hans accent när han inte var i närheten och därför fick vi lite dåligt samvete för att vi skämtat om honom bakom hans rygg när det var dags att betala. Han frågade om hur vi hade bokat vårt bord. Jag sa att jag normalt bokar via toptable och använder deras 50 % rabatterbjudande men inte denna gång. Då sa han, "Vet ni vad, om ni inte berättar det åt någon så ska ni få 50 % rabatt också denna gång". Vi sparade 40 pund bara sådär, och då hade vi beställt från den normala menyn och inte specialprismenyn!! Det var ett bra slut på kvällen om något

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...