29 januari 2011

Ooops

Idag var det städtajm och när allt dammsugits, golven moppats och dammet torkats så fortsatte vi med att städa ut våra garderober. Slutresultatet blev 4 sopsäckar fulla av saker till välgörenhet.

Efteråt föreslog Steve att vi skulle flytta besticklådan till andra sidan av spisen eftersom den vi använder nu inte går att öppna mer än 5 cm då knapparna på vår nya spis är i vägen. Sagt och gjort, Steve tog ett stadigt tag om handtaget på spisluckan för att lyfta upp spisen och resultatet av den åtgärden ser ni nedan
Glaset på den övre spisluckan sprack som vindrutan på en bil. Den klarade uppenbarligen inte spänningen. För att inte hela glaset skulle falla ut klistrade vi målartejp över. När vi senare gick ut köpte vi silvertejp som vi ska använda istället och som är mer värmetåligt. Förhoppningsvis går det ännu att använda ugnen för det finns också ett glas på insidan. Fan, det var så onödigt.

Efter att ha konstaterat att vi hade gjort tillräckligt med skada för idag, tog vi de fyra sopsäckarna till second hand-affären och köpte var sin thai take-away på väg tillbaka. Det är en söt äldre thailändsk dam som gör all mat själv och säljer så långt maten räcker. För så lite som 3.50 pund får man en plastlåda full ris eller nudlar och antingen en eller två såser. Maten är riktigt god och det är alltid folk där, antingen för att ta med sig hem eller äta i minirestaurangen.

Ikväll blir det dock svenska köttbullar, gräddsås och potatis till middag.

Hoppas ni får en trevlig lördag!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...