20 januari 2011

Påskresa

På påsken kommer jag och Steve, morsan och farsan och min yngsta bror Magnus och hans flickvän Sonja att flyga till Blåkulla. Nej, inte riktigt, men till Barcelona för en liten "familjesemester". Vi bor alla i olika länder så vi tänkte att det skulle vara kul att mötas upp på något annat ställe än Finland också.

Jag har varit i Barcelona tidigare för ca 8-9 år sedan, men med mitt dåliga minne så minns jag inte så mycket. Det blir nästan som att komma till ett helt nytt ställe:-). Barcelona är det perfekta resmålet för det har något för alla, arkitektur, shopping, god mat, sightseeing, behagligt väder och en lång sandstrand. Perfekt när man är en familj med olika intressen och smaker.

Det var inte det lättaste att synkronisera flygen från tre länder och speciellt inte priserna, det ska ju inte bli för dyrt för någon. Igår lyckades jag iallafall boka mina föräldrars flyg och i morse bokade jag mitt och Steves flyg. Magnus och Sonja bokade också sitt igår. Nästa utmaning blir att hitta ett hotell som är både centralt och billigt under påsken:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...