25 juli 2012

Dagen i bilder

Dagen inleddes med regn och grå himmel, helt annorlunda mot igår. Det är iallafall ganska varmt och behagligt och man får en paus från solandet.

Igår kom min faster och hennes familj hit från Haparanda så nu är det liv och rörelse här. Det gillar jag. Här kommer lite spridda bilder från idag.
Brorsan leker med Elvis. Allt som krävdes var att slänga upp en fjäder i luften och Elvis gjorde nästan saltomortaler i luften för att fånga den.
Han var väldigt nyfiken på mitt morgonkaffe och man kunde riktigt se hur han satt och funderade på vad det kunde vara. Jag hade honom också som sängkompis inatt. Han tog genast över Steves sida av sängen när han åkte hem:-)
Absolut godaste sommarmaten, hemrökt sik.
Idag hölls en liten marknad i grannbyn och jag, morsan, faster och mina två kusiner åkte dit i brist på annat att göra. Jag och min faster slog faktiskt till med var sitt telefonskydd i filt. Jag har behövt ett i mer än ett halvt år och nu slog jag alltså till. Jag gillar den pigga orangea färgen för den syns garanterat i väskan.
Mmmm, inget slår färska "grisar" till kaffet (munken har oftast fyra ben, därav namnet). De ska helst vara fyllda med äppelsylt och bakade av ett av våra närbagerier. Grisarna är naturligtvis fullspäckade med kolhydrater men en per sommar tillåter jag mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...