Idag har jag haft två fullträffar i köket och båda gångerna med nya recept. Jag är inne på mozzarella och basilika just nu så till lunch fick det bli Mozzarellawrap som jag hittade i den här fantastiska bloggen. Ni hittar receptet under bilderna. Efter wrappen var jag mätt ända till middagen 6 timmar senare.
1 wrap
2 ägg
3 msk vatten
1 msk fiberhusk
Salt, peppar
Vispa ihop och grädda i stekpanna i kokosfett eller smör.
Låt vila i kylskåp en stund.
Fyllning
Drygt 1 tsk pesto
Drygt 1 tsk majonnäs
1/2 mozzarella
1/2 tomat
Några basilikablad
Blanda majonnäs och pesto och bred på wrapen. Varva skivad mozzarella och skivad tomat i mitten på wrapen, salta och peppra och lägg några basilikablad på och vira ihop!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar