5 juli 2014

Kompismys

Igår kom Carola över på en liten AW med mat hemma hos mig. Eftersom det var närmare 30 grader så var jag inte sugen på någon varm mat så gjorde jag en smörgåstårta istället, LCHF naturligtvis. Har gjort den ett antal gånger nu och den är ju bara så god. Här är receptet.
Smörgåstårtan är fylld av varmrökt lax, tonfisk och räkor. Till den serverade jag en krispig sallad med oliver, mozzarellakulor, tomat och gurka.
Till efterrätt blev det cheesecake i glas. Av någon orsak blev själva oströran väldigt rinning (skulle kanske inte ha mixat den med stavmixer utan bara rört ihop) så nästa gång kommer jag att tillsätta 2 gelatinblad som jag smälte i lite av krämen.
Jag mixade också till var sin Margarita, alltid lika gott med en fräsch drink i värme.
Vi satt och åt, drack och pratade ända till efter 12. Carola hade också med sig två musik-CD:n som hon hade bränt åt mig fuuuuulla av gamla musikgodingar sedan 90-talet, alltifrån Dr Alban till Leila K och 2Unlimited. Det finns inte en dålig låt på dem. Nu ska jag bara försöka överföra låtarna till min Nokia också så att jag har lite träningsmusik för mina Power Walks. Träning blir så mycket roligare och lättare när den ackompaneras av bra musik.

2 kommentarer:

  1. Åh gud, smörgåstårta. Kan inte minnas när jag åt det senast. Måste ge hint till mamma tills jag kommer hem nästa gång:)

    SvaraRadera
  2. Det är ju bara så gott!!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...