13 juli 2014

Söndagslunk

Vi sitter som bäst och kollar på finalen i fotbolls-VM, eller själv har jag suttit och tittat på torsdagens avsnitt av Sommar med Ernst på datorn den senaste timmen:-).

Idag har vi haft en riktigt fin dag här i London med sol och värme, och varmare ska det bli den här veckan. Min söndag började redan kl 8 eftersom kroppen uppenbarligen tyckte att den sovit tillräckligt. Lika bäst eftersom jag planerat att gå på en timmes Body Pump kl 10 och jag behöver lite tid på mig att vakna till innan jag hugger tag i skivstången. Gympass kl. 6.45 är inget för mig även om jag är morgonpigg.

Dagens lunch intogs på puben The Armoury. Vi har varit där flera gånger nu och det är alltid gott. Vår första plan var att testa en pubs Sunday Roast i Twickenham som hade fått jättebra feedback på Tripadvisor eftersom vi hade häckat i Wandsworth hela lördagen, men de serverar bara roast på söndagar så vi tänkte om. Det hade inneburit att jag betalat för en halv tallrik eftersom jag skulle lämnat potatisen och yorkshire-puddingen oäten (massor av kolhydrater). På Armoury väljer man tillbehören själv och jag brukar lassa på med blomkåls- och ostgratäng, kål och stekt bacon, korvar, stuffing och annat som inte är alldeles för kolhydratsprängt.

Steve sa idag att det här stället har den bästa "Sunday roasten" som han har ätit och han har ätit massor, engelsman som han är.
Idag hade de använt rödkål för sin kål- och baconstuving så hela rätten blev lila:-)
Vi borde också gå till samma pub en fredag eftersom de har de live band där då, gratis. Vem vet, kanske man får uppleva framtidens Coldplay.

Det saknas inte lamphållare på damtoaletten.
Efter lunchen tog vi bussen till Richmond och gick runt i affärer ett par timmar innan vi gick över Richmond Bridge och vidare till St Margaret varifrån vi tog tåget hem. En härligt slapp dag.
Äntligen har de börjat sälja de här blommorna igen (har glömt vad de heter). Just den här buketten var så stor att jag fick sätta vasen på golvet då den täckte största delen av fönstret.
I morgon lär det nog bli jobb, jobb och mera jobb och kanske ett besök på gymet, får se vart vinden vänder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...