7 juli 2014

Från indiskt till japanskt

Så har vi en ny arbetsvecka igen, blä. Nå, jag kommer att ha två veckor mer eller mindre ledigt från och med mitten av juli så det ska bli skönt.

Ikväll gjorde jag LCHF-sushi till middag igen. Så gott, Blomkålsris passar verkligen lika bra som vanligt ris, med skillnaden att det är så mycket mer hälsosamt än vanligt ris.
Igår blev det indisk middag på restaurangen Chutney's i Wimbledon tillsammans med Steve och tre av hans cykelgalna kompisar. Det är bara cykling, cyklar, cykeldelar och cyklister som gäller när de träffas. Så länge jag har mat och dryck så bryr jag mig inte, är bara imponerad över hur man kan brinna så mycket för något.
 Menyn var verkligen inte kort
Jag beställer nuförtiden alltid sheek kebab till förrätt. Nästan enda gången jag 'ter lamm.
Till huvudrätt valde jag något med kyckling (den röda kludden) samt två sidorätter som jag delade med Steve. Vi äter ju aldrig ris när vi går på indiska restauranger utan väljer vegetariska sidorätter istället, det mår man så mycket bättre av.
Steve och två av hans kompisar ...
och den tredje:-)

2 kommentarer:

  1. det gröna på din tallrik ser ut som min gröna linsgryta jag gjorde i helgen och äter fortfarande av, den blir bara bättre för var dag.

    SvaraRadera
  2. Det var en blandning av den indiska osten Paneer med spenat, mycket god.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...