20 december 2015

Julledigheten hittills

Sådärja, nu har jag varit i Monäs i ett par dagar. Resan hem gick utan problem, jag fick till och med min kappsäck trots att det var ca 30 min mellan flygbytena i Vanda.

Föräldrarnas katt Elvis är massiv jämfört med Busen och säkert 3 gånger så stor och då är det inte bara päls, tung är han också. Han äter mest torrfoder så man får väl säga att "Kolhydrater byggde denna kropp".

Min brorsa Magnus anlände i fredags och på kvällen festade vi till det med hemmlagad kycklingleverpate, lika god som någon köpt, och bubbel.
Igår kom våra vänner Cecilia och Björn över för traditionell glöggkväll i vår källare. Det är lika trevligt varje gång. Som vanligt drack vi tyska Feuerzangenbowle. Både gott och vackert när man dränker sockertoppen med stark rom och tänder på och sockret smälter ner i vinet
Cecilia och Björn hade med sig engelskt bubbel som kan konkurrera med bästa champagnen.
Den här burken med "renskit" innehöll god salmiack. Gillar namnet:-)
Vad har jag gjort annat då, jo varit till Jakobstad med morsan för att förnya passet. Lär ska få hämta det nästa onsdag. Igår var jag till frissan så nu är det ca 5 cm kortare, om inte mer. Skönt att slippa de stripiga testarna. Imorgon ska jag till tandläkaren. Mindre kul men går troget varje år för alternativet, hål, är värre.

Sedan åker vi hela familjen till Vasa på kvällen för att fira farsans 70-årsdag med middag på restaurangen Il Banco.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...