30 december 2015

Tillbaka i London

Så är man tillbaka på engelsk mark igen. Väskorna är uppackade och kappsäcken satt upp på vinden. Flyget landade på utsatt tid igår kväll och sedan tog jag tunnelbana och buss hem. På flyget lyxade jag till det med ostbricka och champagne, någonting måste man underhålla sig med under 2,5 timme.
Det var spännande att se om Busen skulle känna igen mig efter nästan två veckor och nog tror jag han gjorde det eftersom han både kurrade och jamade. Han tycker förvisso om alla besök som ger ett avbrott i vardagen:-). Han var emellertid mest intresserad av att utforska resväskan.

Inatt, och natten före, sov han på Steves huvudkudde hela natten. Det får han gärna för mig, jag är inte mycket för kattnärkontakt och högljutt kurrande när jag sa sova.:-)
Från och med nu är det morgon-TV från Sveriges TV4 som gäller. Vi har köpt en TV-box som streamar filmer och TV från världens alla hörn och för en vecka sedan hittade han en stream där man kan se TV4 live. Super!! Jag tycker inte att den engelsa "morgonsoffan" är lika bra som den svenska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...