3 maj 2017

Tiden rusar iväg

Ojnevojne vad tiden springer iväg. Det verkar alltid komma något i vägen när jag ska uppdatera min blogg, typ jobbe-post och på kvällen är jag så trött på allt vad datorer heter efter att ha suttit framför datorn från 7 på morgonen. Jag har tagit det som (o)vana att stiga upp samtidigt med Steve vilket betyder att jag jobbar från kl. 7 varje morgon och ända in till kvällen.

Det har som sagt gått några dagar sedan jag senast skrev och Valborg och 1 maj kom och försvann. Här i England firar man varken Valborg eller 1 maj men i år råkade deras "Bank holiday" infalla samtidigt som 1 maj. Engelsmännen har så få helgdagar att staten har gett stackrarna första och sista måndagen i maj ledigt samt sista måndagen i augusti.

Steve åkte till sina föräldrar på lördag och kom tillbaka igår så det har bara varit jag och Busen hela helgen. Men inte mig emot, jag gillar mitt eget sällskap och gjorde inget annat än gick på gym och streamade TV-serier hela långa helgen. Jag hann se hela första säsongen av den nya TV-serien Big little lies (med bl.a Nicole Kidman, Reese Wetherspoon, Alexander Skarsgård) och sedan började jag beta av Downton Abbey som alla andra sett utom jag:-). Varje avsnitt är däremot så fasligt långt (50 min) och när man sett tre så har hela kvällen gått:-).

Igår gick jag på teater och såg en "enkvinnsshow" med en tjej som kallar sig Pam Ann (efter flygbolaget Pan Am som gick i konkurs i början av 90-talet). Hennes uppträdande handlar naturligtvis om flygbranschen och anställda på olika flygbolag. Jag ger dock showen 6 drinkvagnar av 10 eftersom vissa skämt var på lite väl låg nivå (för mycket töntiga sexskämt) även om den homosexuella delen av publiken, som hörde till majoriteten, verkade uppskatta dem.:-)
I veckan gjorde jag LCHF-pizza och istället för tomatsås som jag inte är någon större fan av så spred jag över en blandning av 2 dl creme fraiche, 1 krossad vitlök och torkade örter på botten istället. Det blev jättegott.
Jag hittade också ett jätteenkelt recept på lågkolhydratglass. Mixa 2 dl frusna bär (jag valde hallon), 1 dl kvarg, 1/2 tsk vaniljpulver och lite sötningsmedel. När allt är blandat så är det bara att äta.
Idag ska jag bara stanna hemma. Jag gick på gym vid lunchtid och sedan har jag bara jobbat. Bowls-säsongen har startat så ikväll tänkte Steve åka till sin klubb och träna lite. Det gäller att ligga i om man ska komma först:-) Jag tänker däremot se ytterligare några Downton-avsnitt, det finns ju några säsonger att gå igenom om man säger så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...