21 mars 2019

Födelsemiddagar och annat gott

Halloj, så är nästan helgen här igen. Det känns som fredag för Steve och mej eftersom vi åker till Isle of Man imorgon i fyra dagar. Det är min julklapp/födelsedagspresent till Steve som nu ska utnyttjas😊. För ovanlighetens skull så avgår inte vårt flyg kl 7 på morgonen utan först kl 14 så vi kan ta det lugnt på morgonen och jag hinner till och med till gymmet. Skönt.

Här närmar sig våren med stormsteg och träden har fått både knoppar och blommor, till och med större än de på den här bilden som jag tog för nästan 1 vecka sedan.
Steve fyllde år i lördags och det firade vi med middag på The Crown i St Margrets eftersom det var där Steve ville äta sin födelsedagsmiddag. Jag valde fisk- och skaldjursgryta till huvudrätt som var grymt god!
På måndag gjorde jag inget annat än jobbade och besökte gymmet. Måndagar är oftast ganska händelselösa.

På tisdag var det dags för min försenade födelsedagsmiddag och den intog vi på sångaren James Blunts pub och restaurang The Fox and Pheasant i Fulham. Jag gillar restaurangen, den är liten och charmig och maten är god, till och med Steve gillade den och det säger mycket😊
Jag beställde vit sparris med ägg och tryffelostsås.
Till huvudrätt blev det stekt öring, gröna bönor, dukkakorn, rödpepparsås, mandel. Väldigt, väldigt gott.
I går var det också dags för lite "fine dining" och den här gången med mina fantastiska kompisar Cecilia och Mia. Cecilia ville prova på den moderna grekiska restaurangen Opso. Jag har ätit där 2 gånger tidigare men maten var lika god som vanligt. De verkar byta meny ganska ofta så några av mina favoriter fanns inte längre kvar. Maten är ganska modern så inga grillspett eller grekisk sallad så långt ögat nådde, vilket jag tycker är bra. Det fanns dock ost i nästan varje rätt så himmelriket för oss ostälskare😋
Vi beställde en mängd små och större rätter som vi delade på, len tsatsiki, fetasaganaki ...
nötkind på auberginepuree, pork belly som smälte i munnen och pastourmas. Allt var sååå gott.
Ja, jag har verkligen ätit gott hittills den här veckan och hoppas det fortsätter på Isle of Man😀

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...