30 mars 2019

Dagens och vår galna katt

God lördag på er. Jag har hållit i gång hela dagen känns det som. Ute har det varit 18 grader, molnigt för det mesta dock.

Jag steg upp halv 8 och var på min dansklass 8.15 (thank Good att jag bara bor 10 min promenad från gymmet😃). När jag kom hem åt jag frukost och jobbade undan lite, jag gillar att mjukstarta måndagen utan att ha några morgondeadlines och därför gör jag dem ofta på helgen när det är lugnt i inkorgen. Sedan var det dags för ett pass Body Attack. När jag kom hem hoppade jag genast i duschen och sedan tog jag itu med att tvätta köks- och sängkammarfönstrena. Det var, skam till sägandes, 2 år sedan jag tvättade dem senast😏. Det känns lite hopplöst eftersom de blir smutsiga igen efter ett par dagar då de vätter mot en gata. I morgon tänkte jag att jag skulle ta itu med vardagsrumsfönstrena som har lite mindre dammigt läge mot vår parkering. I dag har det dock varit 18 grader så de torkade snabbt.

Efter fönstertvätten har jag bakat en sats fröbröd och nu står en kastrull med bönfri chili con carne och puttrar på spisen.

Steve åkte till sin bowls-klubb på förmiddagen för att delta i ett talko där, spelsäsongen öppnar om ett par veckor så nu hjälps så många medlemmar som möjligt åt att ställa klubbhuset och dess omgivningar i ordning. Efteråt skulle han åka till en annan klubb och spela en match inomhus-bowls. Ingen rast ingen ro😊.

Jag tänkte jag skulle glädja er med att visa ett par galna foton av Busen som vår kattmatare skickade till oss när vi var på Isle of Man förra helgen. Det ser ut som om han inte vill skiljas från sina lösa hårstrån och håller ett hysteriskt grepp om kattkammen🙀
Här kommer också ett par bilder av flygande jakob, low carb-/ketostil som jag gjorde i veckan och åt med stekt broccoliris. Mattips.

Jag kunde inte hålla mig från att köpa en hyacint tidigare i veckan. Hemma är den ju ansedd som julblomma, men här kan man köpa den mer eller mindre året runt😃
Nej, om jag skulle äta lite chili då, nersköljd med ett glas eller två Malbec. Ha en skön kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...