15 maj 2021

Äntligen helg!

Glad lördag på er! Steve är på jobb och jag har precis ätit frukost framför TV4:s nyhetsmorgon på datorn. Senare blir det träning, dammsugning och sen ska jag åka och hälsa på en kompis som bor lite utanför London.

För ett par dagar sedan köpte jag två knippen vackra brittiska tulpaner. De är lite ovanliga med sina blad med vita kanter. 
I går åt Steve och jag middag i puben Green Mans beer garden. Ska bli skönt att kunna sitta inomhus igen från och med måndag, speciellt på grund av det kylslagna vädret som vi haft hela våren. Man får äta sin middag snabbt innan den kallnar, kanske lika bra eftersom man bara får sitta en begränsad tid.😏
Vinterjacka och halsduk på ännu.
De hade gjort det väldigt fin md ett stort tälttak.

Jag åt leverpate till förrätt. Steve var glad för han fick brödet😊
Sedan blev det kyckling- och baconsallad med grillade grönsaker och kryddstark sås till huvudrätt. Jättegott och ett plus att de inte gick överstyr med salladen. Jag gillar inte där man betalar dyrt för en sallad som nästan bara består av salladsblad.
Nej, om man skulle börja ta tag i den här dagen då. Busen sitter och stirrar på mig bredvid soffan ... jag tror att han vill ha sin plats tillbaka😂

5 kommentarer:

  1. Har följt din blogg i några år och det är kul att höra om England. Jag har också kontakter dit. Men nu är jag nyfiken på en sak. Jag har flyttat från Sverige till Finland. Jag har nu några gånger sett att du tittat på tv 4 i Sverige på din dator och det gör mig sååå nyfiken. Jag har försökt göra det själv, men för några år sen så fick jag veta att jag måste vara skriva i Sverige för att kunna se tv4 utomlands. Såå - hur går du till väga? Hoppas det känns okej att jag frågar, om inte så är det lika okej ändå! Ha en fin dag!

    SvaraRadera
  2. Hej Eva, så jättekul att du läser min blogg! Jag har installerat en VPN-tjänst som heter Surfshark och tycker den fungerar riktigt bra. Det finns dock ganska många att välja mellan, Nord VPN verkar också många svenskar här i UK använda. Min har en liten månadsavgift men det är inte mycket alls. Hoppas det hjälper, kontakta mig gärna igen om du behöver mer hjälp.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej och tack för ditt svar :-)! Jag har sen tidigare ett VPN som heter Express-VPN men med det funkar det inte. Skall fundera om jag ska byta, betalar också en avgift för min. Ska kolla upp Surfshark!

      Radera
    2. Hej och tack för ditt svar :-)! Jag har sen tidigare ett VPN som heter Express-VPN men med det funkar det inte. Skall fundera om jag ska byta, betalar också en avgift för min. Ska kolla upp Surfshark!

      Radera
    3. Jo testa. Ibland kan Surfshark "trilskas" lite men då brukar jag bara uppdatera/ominstallera den och då fungerar den som vanligt igen. Dess uppkoppling är annars mycket bra.

      Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...