22 maj 2021

God mat och tidig morgon i onödan

Helg, jippee! Kravlade mig upp kl. 7.40 i morse för att gå på min första danslektion sedan ifjol. En som uppenbarligen inte kravlat sig upp var instruktören för han kom inte och gymmet fick inte tag på honom på telefon heller😕. Det var bara för mig och de andra tre som tagit sig upp att pallra oss hem igen. Bättre lycka nästa lördag.

Det var dock mer "synd" om Steve måste stiga upp kl. 5 både i dag och i morgon på grund av en stor fotbollsturnering som hålls på hans jobb. Alla fotbollsplaner måste stå klara när deltagarna börjar anlända vid 7-tiden. Tur att han är tämligen morgonpigg.

I går besökte Angela och jag en tämligen ny restaurang i Clapham Junction, Hannah, som hennes son hade tipsat om. Maten var verkligen väldigt fräsch och god. 

Vi började dock med var sin English 75 som var gudomlig. Skulle ha kunna dricka fem av dem😋. Jag gillar French 75 och den här innehöll engelskt bubbel, engelsk gin och pressad citron.
Vi beställde tre "smårätter" var som egentligen var ganska stora. Jag valde burrata med rostad paprika, tonfisktartar med krabbkött i mitten (min favorit) ...
och Mac and cheese med oxsvans. Jag skrapade bort pastan och åt köttet som var underbart mört. Efter det var vi så mätta att vi nästan rullade fram. Hit kommer jag absolut att gå igen. 
Innan vi åkte hem hann vi med en sista drink på en pub i närheten av Clapham Junction som heter The Falcon. Vi lyckades få ett bord för en timme vilket var helt passligt.
Ett par från Skottland, som säkert hunnit med några drinkar innan vi, anlände ville prompt ta ett foto av oss med min telefon. Här är resultaten, svårt att välja vilket foto som är bäst😁 
Nej, om jag skulle gå till vårt shopping center för en runda, jag har ett par småsaker som jag borde handla. I kväll blir det tvårätters middag och köttet till huvudrätten ligger redan och gosar till sig i marinad. Det blir en favorit i repris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...