8 maj 2021

Ännu en utemiddag

God morgon på er! Vad har hänt?, tänker ni, två inlägg på två dagar! Det som hänt är att samhället har börjat öppna upp igen och man har något att skiva om.😀

Steve är på jobb och jag har precis ätit frukost. Jag lyckades sova ända till halv 9 även om Busen gjorde ett försök att väcka mig vid halv 7-tiden genom att ställa sig på min bröstkorg. Fyra små tassar och en 6 kg tung katt på bröstkorgen är faktiskt ganska obekvämt😬. Jag knuffade bort honom vänligt men bestämt och lyckades somna om.

Dagens "att göra"-lista innehåller träning, städning och sen kommer vi att äta en nedbantad covidmiddag, dvs. utan fördrink och förrätt.

I går åt vi middag på Hudsons uteservering i Putney. Vi gör verkligen vårt bästa att stödja egenföretagare att komma tillbaka på banan efter så många månader av nedstängning😊. Vädret hittills i år har dock inte inbjudit till några längre utomhusvistelser, men man får se till att ta på sig tillräckligt varma kläder som håller en varm.

På vägen till restaurangen gick vi förbi den här blåregnsexplosionen, så otroligt vacker. Och det är inte bara blommorna som imponerar utan även de tvinnade stammarna har sin charm.

Framme bland andra småfrusna kunder😊. Ett stort tummen upp för att det fanns tjocka sittkuddar på varje stol.
Utsikten var en vältrafikerad gata och en vildvuxen Steve. Till och med han känner nu att det är dags att gå till frisören😊
Maten, och servicen, här är alltid bra. Jag upprepade gårdagens förrätt och valde friterad bläckfisk.
Jag tycker om när rödvin serveras ganska svalt, och nu fanns det ingen risk för att det skulle bli varmt😋
Till huvudrätt beställde jag något jag nästan aldrig beställer, lamm. Restaurangen hade en nedbantad meny och den här såg godast/hälsosammast ut bland alla kolhydratstinna hamburgare och risrätter. Lammsteken med marockanskt stuk serverades med couscous och grillade grönsaker. Lammsteken var imponerande stor och så god, ingen ullsmak alls. Den här kommer jag absolut att beställa igen, men kommer att byta coucousen till mer grönsaker!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...