25 juni 2022

Lunch, teater och datorshopping

Trevlig midsommardag på er, hoppas ni hade trevligt i går😊. Britterna firar som jag skrev tidigare inte midsommar utan det är en vanlig arbetsdag, men nordbor brukar samlas lite här och där på lördagen. Här i London är det väl främst i Speakers Corner i Hyde Park som de samlas och har picknick.

Min lördag började med två pass på gymmet som vanligt. Det smakar väldigt gott med frukost när man kommer hem efter det andra passet vid 11-tiden😋. Snart ska vi kånka iväg med Busen till veterinären för att ge honom sin andra influensaspruta och invägning. Vi har verkligen varit strikta med godiset den här månaden och bara gett honom kattgodis som är till 100 % tillverkat av torkat kött.

I går träffade jag Angela på lunch på puben Arab Boy i Putney. Som vanligt var maten jättegod och servicen fantastisk, det fanns inget som vår kvinnliga servitris inte kunde göra.👍 Jag beställde stekt havsabborre med gurk-, fänkåls- och dillsallad och två små portioner med fritterad bläckfisk och halloumistickor. Allt var väldigt gott och jag behövde ingen middag senare.
Vi avslutade med ett par Margaritas. Efter lunchen promenerade jag hem för att få sträcka på benen.

I torsdags var jag på teater och såg pjäsen Mad House med den amerikanska skådisen Bill Pullman i huvudrollen. Han har varit med i massor av filmer, som Sleepless in Seattle, båda Independence Day-filmerna, i TV-serien The Sinner som jag sett på Netflix osv., osv. Det är alltid kul när kända amerikanska skådespelare vill spela teater i London. När pjäsen var slut fick skådespelarna stående ovationer vilket inte sker varje dag.😊

Pjäsen var riktigt bra men jag hade bara sovit 6 timmar natten före och fick verkligen kämpa för att hålla mig vaken. Ibland var jag till och med tvungen att sluta ögonen ett tag och nickade till flera gånger. Det är hemskt när man är så trött att man nästan mår illa😬. Jag kände av tröttheten redan på bussen in till centrum och visste att de skulle bli en kamp. 

I torsdags klickade jag hem en ny laptop som borde komma nästa vecka. Jag lät Steve kolla upp olika modeller och läsa recensioner för jag har inget tålamod med sånt när det kommer till teknik medan Steve gillade det. Till slut blev det en ASUS, närmare bestämt en VivoBook X515JA 15.6" Laptop - Intel® Core™ i7, 512 GB SSD😊. Jag har aldrig använt det märket tidigare, alltid HP eller Samsung, men den här modellen såldes med 200 pund rabatt och lär ska vara både snabbare och bättre på alla sätt. Jag bävar inför att behöva installera alla programvaror och överföra dokument men det måste göras, min nuvarande dator är 6 år gammal och börjar sjunga på sista versen. Det är trots allt bättre att byta dator när den gamla ännu fungerar än när den klappat ihop helt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...