30 januari 2010

Pappersjobb

Steve och jag har hela morgonen suttit och fyllt i blanketter om lägenheten som han har säljer och som juristen behöver. Om det krävs så här mycket papper för en liten lägenhet, som man bara äger hälften av, hur mycket krävs det då om man ska sälja ett hus?! Dessutom, svarar man fel så kan man hamna i rätten för att ha ljugit.Svara på dem om ni kan:-)

Vi har också e-mailat och ringt både den bostadsförmedlare som säljer vår lägenhet och den som vi köper av för att få och ge information som de behöver. De sköter dock mycket av kontakten mellan alla parters jurister och mellan varandra, det skulle vara helt omöjligt annars.

Kvällen kommer dock att gå i nöjets tecken när jag ska träffa två av mina kompisar i Putney. Vi kommer att starta med ett par drinkar på den supermysiga puben The Spotted Horse och sedan har vi bokat bord på restaurangen The Real Greek. Jag har aldrig ätit där och den har fått lite blandad feedback men hur fel kan man få grekisk sallad och grillade köttspett?!. Jag berättar imorgon:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...