15 februari 2010

Jag spricker

Jag och Steve kom just hem från vår försenade Alla hjärtans dag-middag på The Cabin. Jag är så mätt att jag håller på att spricka, och då åt jag bara en yoghurt och banan till lunch för att spara mig. Efter en dag som kändes som en vecka på jobbet kunde jag äntligen hoppa på tunnelbanan till Fulham Broadway. Vi kom till restaurangen i tid för när de öppnade och tänkte att vi fritt skulle kunna välja bord som vanligt. Inte den här gången visade sig. Uppenbarligen hade andra än vi kommit på den smarta iden att fira Alla hjärtans dag på måndag när priserna är normala igen för alla bord i restaurangavdelningen var fullbokade. Vi fick sätta oss i vid ett bord i bardelen istället vilket var helt ok.

Som jag berättat tidigare har de jättegulliga målningar av kossor på väggarna. Den här skulle jag gärna hänga på väggen i vårt kommande vardagsrum.

Eftersom det var måndag och 50 % rabatt på alla rätter kunde vi välja vad vi ville på menyn. Till förrätt valde jag grillade kött-/chorizo- och räkspett med en underbar sås och Steve valde musslor. Till huvudrätt slog jag på stort och valde en stek som var lika tjock som den var bred och som serverades med en underbar pepparsås.

Steve valde en pasta med en halv hummer som han fick öppna med "nötknäckare":-) Steve vill aldrig vara med på bild så därför ser han så överspänd ut:-)
När det var dags för efterrätt vaknade Steve till liv från sin förkylning och valde två rätter. Jag kände att vi behövde förklara oss för servitrisen och sade lite överslätande att "he likes his desserts":-). Steve är helt otrolig, han kan äta hur mycket söttsaker som helst utan att få äckelkänslor; grädde, cheescake, bring it on:-)
Resten av veckan blir det inga trerättersmenyer utan nu tänker jag ligga lågt och hålla mig till sallader och soppor och gå på gym. Det kan verkligen bli för mycket av det goda.

1 kommentar:

  1. Mums, ser helt fantastiskt ut! Måste skriva upp namnet på restaurangen och ta oss dit när vi gästar London i maj. Åh, vilka desserter!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...