7 februari 2010

Komik i kubik

Gårdagens stå upp-komedi på The Bedford var mycket bra. Det var fyra, mycket olika, akter, var och en rolig på sitt sätt. En "nykomling" fick också en 5-minuters chans men hon får nog gå hem och jobba på sitt material lite för det var ganska smaklöst, för mycket sexprat. Hon var grovare i munnen än många karlar.

Det fanns två stora rum med stå upp. Vi satt i ett runt rum omgivet av en smal balkong och vapensköldar som gav lite medeltidskänsla.
Om ni tittar noga så kan ni se Annika i bakgrunden:-)
Den första komikern "häcklar" ett par på första raden, vilket alltid sker. Om man är en känslig person eller inte har lust att bjuda på sig själv ska man undvika att komma på första raden:-) På en tidigare stå upp-komedi, där jag hamnade på första raden, upptäckte jag att man dock kommer undan om man är finne. Finland är lite av ett vitt område på kartan för icke nordbor och komikerna vet helt enkelt inte vad de ska säga om oss och landet:-)
Han var amerikan och mycket rolig, han skämtade om saker som var lite tabu men utan att gå över gränsen. Man märkte att han varit i yrket länge. Jag gillar när de skämtar om kulturella skillnader
Så här glada var vi efteråt, jag kommer absolut att gå dit igen. London är ett paradis för de som gillar stå upp-komedi, och säkert också komiker, för varje pub med självaktning håller komedikvällar.

2 kommentarer:

  1. Den dar tjejen som var for "grov", var hon blond, "Northerner", spelade ett instrument och sjong en sang...? Isafall sag jag henne harom veckan.

    SvaraRadera
  2. Nej den här var ganska kort och mörkhårig:-) Hon berättade om hur hon och hennes pojkvän hade ett rollspel som gick ut på att de "lekte" att hon var blind och måste känna sig fram:-)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...