13 februari 2010

Rosigt

Jag älskar snittblommor och har alltid en vas med blommor stående på soffbordet. Jag har också försökt hinta till Steve, eller egentligen sagt rakt ut, män förstår sällan hintar, att det skulle vara kul om han köpte någon blomkvast då och då, man kan få jättefina för ett par pund. Det har dock fallit för döva öron, förutom på Valentines när han gör en ansträngning:-) Så, idag kom han hem med dessa

De rymdes inte i en vas så jag fick dela upp dem. Jättefina!!

Steve vill dessutom att jag skulle skriva i bloggen att han trots svår förkylning och minusgrader utomhus ändå gav sig ut för att köpa blommor och kort åt mig:-)

2 kommentarer:

  1. härliga rosor!! Jag gillar dessa färger starkt. Jag brukar också få hinta lite åt min karl för att få lite blommor i huset då och då. Jag gillar tulpaner och köper hem dem varje fredag så länge det är säsong.

    SvaraRadera
  2. Tulpaner är faktiskt mina favoritblommor, de är inte så dyra, håller länge, finns i en massa färger och har så härligt krispigt ljud när man sätter dem i vasen:-) Här i England är det säsong för hyacinter igen, snacka om landet tvärtom:-) Den enda gången under året som det är svårt att hitta hyacinter, och man vill ha hyacint, är just under julen?!?:-)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...