7 oktober 2014

Småblandat

Brrr, det börjar bli svalt i luften nu och jag har fått ta fram min höstjacka som jag köpte på TK Maxx för ett par månader sedan. På tal om TK Maxx så såg jag idag att de har fått tag på ett parti Fazers marmeladkulor någonstansifrån (köpte naturligtvis inte lådan:-)). Jag har aldrig sett dem säljas i någon annan engelsk affär. Det roliga med TK Maxx är att man kan aldrig veta vad de säljer från en vecka till en annan, vilket gör att man måste ta en runda i butiken minst en gång i veckan:-)
Idag var det brunch-dags på The Rocket i Putney igen och som vanligt åt vi engelsk frukost. Har inte tröttnat ännu, och inte av Thames-utsikten heller:-). Det var så skönt att promenera de dryga 20 minutrarna till Putney i strålande solsken.

Igår kväll åt vi en mycket enkel men desto godare middag, oskalade räkor som jag köpte på IKEA, mozzarella, tomat och spanska korvar och skinka. Vi gjorde en sås med majonnäs, färsk dill och pressad citron som vi doppade räkorna i. Mums säger jag.
Snart har jag jobbat undan allt inför kortsemestern till Norge, så imorgon kommer jag mest att packa och spendera några timmar på gymet. Jag skippade gymet idag för att jobba men det känns ändå som om jag gått en ordentligt pass efter gårdagens sportmassage. Jisses vilka hårda nypor den kinesiska massören har, det var 60 minuter av smärta:-) Men, det finns ingen chans att de muskelknutar som jag har skulle upplösas med lätt knådande eftersom de sitter på djupet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...