3 oktober 2014

Musikaler, musikaler, musikaler

Nu har jag gjort en drive på nätet igen och bokat musikalbiljetter. Jag tycker inte det är speciellt kul att söka biljetter för det är ett fasligt surfande och jämförande fram och tillbaka och småstressigt eftersom biljetterna man kollar på kan försvinna när som helst. Därför bokar jag ofta biljetter till flera olika uppsättningar när jag ändå har ångan uppe:-).

När jag gick och såg Lord of the Dance i veckan såg jag att de ska sätta upp Cats igen och den före detta "Pussy Cat Dolls"-medlemmen och Xfactor-domaren Nicole Scherzinger ska spela en av rollerna. Jag vill gärna se både henne, om möjligt (man vet aldrig om de har ledigt den dagen), och musikalen Cats som, efter många års frånvaro, kommer att spelas i London under 12 veckor endast. Så, sagt och gjort och efter mycket kollande fram och tillbaka mellan olika biljettsajter så är nu biljetten bokad för januari.
Därefter fortsatte jag att kolla biljetter till musikalen Miss Saigon som återvänt till London efter många års paus och nu har jag en biljett dit också, redan i november till och med. Ska bli så kul att se dem. Jag kommer att gå ensam för Steve är inte så förtjust i musikaler, även om han gillade Phantom of the Opera skarpt. Ett tips, webbsajten Theatre monkey har en extremt användbar sida där man kan kolla hur bra en sittplats är på en viss teater innan man köper biljett, komplett med feedback från teaterbesökare och allt. Man vill ju inte köpa en dyr biljett för att sedan märka att man inte ser tillräckligt bra. Jag bokar aldrig teaterbiljetter längre innan jag kollat den sajten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...