8 oktober 2014

Väskan packad och redo

Har just landat på soffan efter ett dubbelpass på gymet, först Body Attack och sedan en timmes Body Pump. Fem minuter in i Body Pump-passet insåg jag att jag nog kanske varit lite för ambitiös för musklerna kändes som spagetti. Det hjälpte kanske inte att jag hade gått ett träningspass på förmiddagen också:-)

Imorgon blir det uppstigning kl 7 för att hinna duscha och äta frukost och någon gång efter kl 8 kommer jag att möta Ivonne i Clapham Junction varifrån vi tar tåget tillsammans till Gatwick flygplats. Det är äntligen dags för vår långhelg i Bergen, Norge där vi kommer att besöka min bror Magnus och hans flickvän Sonja. Vädret verkar bli sådär, fast det får man nog förvänta sig i oktober. Väderleksprognosen lovade iallafall några solglimtar varje dag så vi får väl försöka ta vara på varje solstråle. Magnus ringde mig igår och gav förslag på vad vi kan göra och var vi kan gå och äta och dricka så det lär nog inte gå någon nöd på oss:-) Ser verkligen fram emot resan, var några år sedan jag besökte dem sist, och då med Steve.
Nu ska jag ta och titta på det senaste avsnittet av Svenska Hollywoodfruar och förfäras över Gunilla Persson. Hon som ska låtsas vara religiös är den värsta häxan av dem alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...