31 oktober 2014

Teater och kulinariskt bottennapp

Fredag, jippeee. Vi har haft en alldeles fantastisk dag här i London, 21 grader och strålande sol, doftade vår.

Steve och jag gick in till Clapham Junction vid lunchtid. Målet var Lidl för att köpa deras grekiska yoghurt, korv och annat smått och gott som man inte hittar någon annanstans, inte gott iallafall.

Resten av dagen har jag spenderat med att jobba och fakturera. Tråligt men nödvändigt. Jag bokade också biljett till musikalen Once när jag såg att man kunde få biljetter nästan till halva priset. Ronan Keating ska spela huvurollen i musikalen från och med november någon gång, men då gick biljettpriset upp drastiskt. Inte förvånande. Jag gillar Ronan, men inte så mycket att jag betalar multum för att se honom.
Igår åt Steve och jag middag på vår lokala nepalesiska restaurang, Kathmandu Valley. Vi har inte varit dit på ett par år nu (finns ju så många stället att äta på) så vi kände att det var dags.
Decisions, decisions ...
Valet av förrätt var enkelt, Momo som är kycklingdumplingar som doppas i en halvstark currysås. Inte LCHF men så gott.
Min huvudrätt var en besvikelse. Jag beställde smörkyckling som dessutom skulle serveras i en gräddsås. Perfekt för mig tänkte jag. När jag tog först tuggan så smakade det som om jag åt en efterrätt med kyckling, så jävla sött. Det blev till att skrapa av så mycket av såsen som möjligt av kycklingen och fokusera på grönsakerna. Så mycket socker i en rätt borde nämnas i beskrivningen i menyn, kan ju ge vilken diabetiker som helst en insulinchock. Steve var nöjd med sin mat, och speciellt riset som han för ovanlighetsskull valde. Men, det räcker nog länge innan vi åker dit igen, nästa gång blir det den pakistanska resaurangen i Norbury igen. Där smakar smörkyckling, smörkyckling.
Snart ska jag byta om och åka iväg till ett ställe i sydöstra London jag aldrig varit till tidigare för att tillsammans med några ex-kollegor kolla på en teaterpjäs där annan ex-kollega spelar. Känner mig väl inte alltför upplagd men det blir nog kul bara jag kommer dit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...