26 november 2014

Jobb och utflykt

Hej och hå vad tiden rusar iväg, tycker det är bara söndagar och fredagar. Imorgon ska jag ledigt från jobbet och träffa Jenny, en gammal kompis. Hon var en av mina första kompisar när jag flyttade till London. Hon och hennes engelska man flyttade hem till Sverige i några år men nu är de tillbaka. Vi har beslutat oss för att besöka Leeds Castle eftersom hon hade gratis biljetter. Leeds Castle ligger för övrigt inte i Leeds utan i Kent, i södra England ... tror jag:-) Iallafall krävs det lite över en timmes tågresa för att ta sig dit. Ska bli kul att träffa henne och samtidigt se något nytt.

Igår åkte Steve och jag Steves kompis Duncan och hans fru. De har haft en holländsk studerande boende hos sig i några månader och nu hade de ordnat en liten avskedsfest då hon skulle åka tillbaka idag. Steve gjorde sin "världsberömda" pastasås som ska koka i timtals, en annan tog med sig kallskuret och vin och Duncan och Melanie bidrog med vin och hemgjord Pina Colada. Det var en riktigt kul liten fest och vi slet oss därifrån först med sista tåget.

Titta så präktiga mina hyacinter har blivit. De doftar tyvärr inte lika mycket som lila hyacinter men jag brukar sticka näsan i dem varje gång jag passerar dem. Såååå juligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...