20 november 2014

Frågesport, julbak och jobb

Sitter med en mugg kaffe med choklad- och konjakssmak, kaffeblandningen heter Christmas Night och kollar på senaste Big Bang Theory på TV. Den serien är galet rolig, men samtidigt informativ, jag har lärt mig en hel del nya grejer genom att följa den:-) Jag har också precis skickat iväg dagens sista jobb så jag slipper stiga upp så tidigt imorgon ... kan vara lite jobbigt när man har kunder i Finland som är två timmar före oss här i England.

Iallafall så tog jag några timmar ledigt mitt på dagen, först en timme för Pilates mellan 11 och 12, sedan gick jag och slog ihjäl en timme i shoppingcentret innan det var dags för Body Pump från 13-14.

Steve och jag har hållit oss från att äta på restaurang hittills den här veckan så det har blivit kyckling- och baconsallad samt "röror" med stekt köttfärs och vitkål/savoykål, enkelt och mycket gott.
Igår tog jag mig dock tid att baka saffransbullar med fyllning av kanel, smör och sötningsmedel. Saffransäsongen har äntligen börjat på allvar så nu blir det kocka och baka av (LCHF naturligtvis) med saffran.
Igår kväll åkte Steve och jag in till Hammersmith för att delta i pub quiz på puben Blue Anchor tillsammans med våra kompisar Ivonne och Seth. Förra gången kom vi andra, den här gången gick det inte fullt så bra men det var kul och man lär sig alltid något nytt. Pubfrågesporter är väldigt poppis i England och vissa av dem kan vara väldigt avancerade
Imorgon är det "Sea life after dark" på London Aquarium tillsammans med Cecilia och Björn på agendan. Dvs. vi får tillträde till akvariet när det är stängt för andra. Det ska bli riktigt kul. Jag har varit dit en gång tidigare för flera år sedan, dagtid, men det blir första gången för Steve. Nu slipper man förhoppningsvis trängas med skolklasser och annat löst folk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...