22 november 2014

Glöggdags och lite shopping

God lördag på er, här vaknade vi först kl 10, det sker inte varje månad!. Jag hann inte skriva färdigt inlägget innan det var dags att åka iväg igår. Orkar inte skriva om det så ni får inbilla er att det är typ 17 timmar bakåt i tiden.

Hejsan, svejsan på er. Jag sitter färdigt klädd och väntar på att Steve ska "stryka" sin skjorta klar i torktumlaren. Sedan bär det av till London akvarium.

Jag har jobbat mest hela dagen men när jag beslutade mig för att det fick vara nog för idag så kokade jag ihop en sats LCHF-glögg som nu får gotta till sig i kastrullen några timmar. Imorgon kommer jag att värma mig med en mugg glögg. Borde kanske svänga ihop en sats med saffransbiscotti imorgon också. Det passar bra med glögg, tillsammans med en stor kludd äkta smör på.
Här kommer några bilder på min shopping de senaste 2-3 veckorna. Behöver ju inte köpa så mycket nya kläder eftersom jag jobbar hemifrån utan försöker mest nöta på de jag har.

Jag köpte iallafall ett par "jeggings" (kombination mellan jeans och leggings) från New Look i veckan som sitter riktigt bra. De är grå och svarta, inte blå som de ser ut på bilden.
För några veckor sedan köpte jag den här roliga svarta toppen från H&M. Normal svart t-shirt på framsidan.
Omlott med genomskinlig nedre del på baksidan
Den här tröjan fick också följa med hem från samma ställe, en haltransparent grå och benvit tröja.
På tal om shopping så är nästan all julshopping avklarad, bara ett par personer återstår men jag vet i princip vad jag ska köpa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...