2 november 2014

Fantastisk sunday roast och julshopping

Hejsan, hoppas ni har haft en skön söndag. Här började dagen med regn men det upphörde tills vi skulle gå till vår vanliga pub, The Armoury, för sunday roast. När vi kom fram såg vi att inget var framlagt som det brukade så vi förstod att de inte serverade något idag, eller kanske slutat göra sunday roast.:-( Som tur var hade jag sett en annan pub i närheten som serverade sunday roast i carvery-stil när jag åkte buss från Wimbledon för några veckor sedan så vi gick dit istället.

Puben hette The Gardeners och serverade Sunday roast för £9,95, £10 om man också beställde en Bloody Mary, så naturligtvis gjorde jag det:-). Man kunde välja mellan kyckling, nöt och gris eller blanda. Jag och Steve blandade nöt och kyckling och trodde inte våra ögon när kocken, med stora problem, hivade över ett massivt kycklingbröst på våra tallrikar som snarare hade storleken av ett kalkonbröst. Jag trodde att han bara skulle ge ett par skivor. Sedan fick man ösa på med tillbehör själv. Steve som älskar rostad potatis sade att det var en av de godaste potatisarna han ätit så det säger mycket. Utan tvekan värt £10. Vi kommer säkert att gå dit nästa söndag också, och nästa...:-)
Efter lunchen gick Steve hem för att vila sig och jag shoppade lite julklappar i vårt shoppingcenter. Lika bäst att få det gjort så att jag kan njuta av veckorna fram till julen utan stress. Nu ikväll har jag också fixat Steves julklapp. Han vet att det kommer att bära utomlands eftersom jag behövde hans pass, men inte vart:-)

2 kommentarer:

  1. finns det pubar som säljer Sunday Roast andra dagar än söndag? Vi är ju endast över en söndag i London och hoppas kunna njuta av Sunday roast kanske andra dagar också. Har nån gång testat på nån pub där inte kvaliteten kanske var densamma som på de ni besökt.

    SvaraRadera
  2. Nej, tyvärr serverar de bara Sunday Roast på söndagar. Har noterat att kvaliteten på "roasterna" är bättre om man åker utanför centrum, typ zon 2 där vi bor. Young's pubar har överlag bra mat. Jag kan tänka mig att The Rocket har en ok Sunday Roast men om ni har möjlighet gå till den på väg mot Southfields, bara max 15 min promenad från Wandsworth. Stuffingen var hård som golfbollar (höll dem varma på fel sätt, under öppen låga:-) men allt annat var jättegott, och billigt.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...