9 november 2015

Utekväll på söndag

Sådär, då har vi gett Busen sin tredje och sista dos maskmedel för några månader. Han börjar förstå vad som ska ske nu när vi virar in honom i filten och är inte nöjd alls men ner går det:-).

Igår träffade jag Mert, Thads fd pojkvän. Han är från Turkiet men bor och jobbar som bäst i London. Vi lärde känna varandra när jag var på semester i Istanbul för två år sedan (tror jag det är) när Thad också bodde och jobbade där. Det blev en riktig helkväll.

Vi började med middag och vin på den anrika restaurangen Kettner's som ligger i Soho. Den har existerat sedan 1867. Jag gillar ställen med historia.
Servicen var ganska långsam men vi hade inte bråttom någonstans och mycket att prata om och pratade non-stop.

Jag valde gravad lax med gurksallad till förrätt. Laxen var riktigt god, tillräckligt saltad och gurkan väldigt krispig.
Mycket som ska fotograferas och läggas upp på Instagram, Facebook eller blogg:-)
Till huvudrätt valde jag för ovanlighetens skull lamm med spenat och bönstuvning som var riktigt god.
Mätta och belåtna gick vi till baren Dirty Martini som har happy hour hela söndagen. Vi provade lite olika cocktails och köpte sedan en
flaska Prosecco.
Det blev en senare än jag planerat men varför åka hem när man har kul och mycket att prata om. Alla dagar är lördagar i den här stan så man behöver aldrig känna sig "konstig" om man t.ex. går ut en söndag eller måndag. Det är alltid mycket folk ute.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...